seo agency

Google Seo Keresőoptimalizálás Budapest

Google Seo Keresőoptimalizálás Budapest

Ismerje meg az iPhone használatát

2019. július 09. - Jozsef.Nemeth

Ismerje meg az iPhone használatát

 

Tényleg megérti az iPhone-alkalmazások számára elérhető lehetőségek széles körét? Szerencsére ez a cikk a legjobb tippeket és trükköket tartalmazza, hogy segítsen a legtöbbet kihozni a készülékből. Előfordulhat, hogy még az életét is könnyebben futtatja.

Az iPhone nagy előnye, hogy nem kell GPS rendszert vásárolni. Az iPhone pontos GPS rendszert tartalmaz. Mivel az iPhone GPS-rendszere már ismeri az aktuális helyet, egyszerűen helyezze be a kívánt célállomást, és rövid utasításokat fog kapni, ahogyan egy rendszeres GPS-rendszerhez hasonlóan.

Az iphone szinte bármit tehet, amit akar. A kifejezés "van egy app erre" részben nyelv az arc és részben valós. Nézze meg az alkalmazásboltot olyan nagyszerű ötletek és dolgok számára, amelyeket elkezdhet használni a telefon használatával, nyomon követheti vagy emlékeztetheti Önt.

Az akkumulátor használatának megőrzése érdekében csökkentse a fényerő szintjét. A telefonnak a beállítási területen belül van egy fényerő opciója, és ez könnyen módosítható. Az akkumulátor ez a módszer hosszabb ideig tart, ami meglehetősen nagy különbséget okozhat a hosszú távú használatban.

Ha nagymértékben írja be az iPhone készülékét, fontolja meg egy külső billentyűzetbe történő befektetést. Számos vezeték nélküli modell áll rendelkezésre. A gépelési dokumentumokat, e-maileket és más hasonló dolgokat megkönnyítik. Néhány billentyűzet akár kettős célt is szolgálhat, mivel az iPad-en és iPhone-on is használható.

Ha korlátozásokat szeretne beállítani a telefonra, egyszerűen lépjen az "Általános", majd a "Korlátozások" pontra. Tegyen be egy négy számjegyű jelszót, amit emlékezhet. Előfordulhat, hogy korlátozásokat szeretne, különösen, ha szülő vagy korlátozni kíván bizonyos alkalmazásokat a gyereke számára, és ha ezt a jelszót helyezi, akkor ez segít.

Védje meg az iPhone képernyőjét védőképernyő megvásárlásával. Bizonyos védelem nélkül meg kell karcolni. Még az ujján elrejtett apró szennyeződések is megkarcolhatnak egy védetlen képernyőn. A képernyővédő megfizethető és érdemes befektetni.

Az Apple szuper könnyű meghatározást szerezni a szavak számára. Amikor meglát egy szót, egy definíciót szeretne kapni, függetlenül attól, hogy e-mailben, szöveges üzenetben vagy az interneten van-e, egy vagy két másodpercig megnyomhatja a szót, és egy kis előugró ablak jelenik meg ahol megadhatja a meghatározást.

Szeretné meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát? Van néhány különböző dolog, amellyel az akkumulátor élettartamát kihasználhatja. Egy dolog, amit tehetünk, a fényerő leállítása. Ha nem használja őket, kapcsolja ki a vezeték nélküli rádiókat is. Ez több akkumulátor élettartamot biztosít.

Könnyedén létrehozhat parancsikonokat a gyakran látogatott weboldalakhoz. Töltse be a webhelyet az iPhone-ra. Miután a webhelyre jutott, érintse meg egyszer a "Go" opciót. Ekkor lehetősége lesz arra, hogy hozzon létre egy parancsikont a webhelyére a telefon kezdőképernyőjén. Miután csatlakozott a kezdőképernyőhöz, lehetősége van a név megváltoztatására és az alkalmazás személyre szabására.

Az iphone segítségével mindenféle fájlt tárolhat. Az egyetlen módja ennek az, hogy megvásárolja az iphone meghajtó alkalmazást, de ha egyszer megteheti, szinte bármit tárolhat a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon szinte teljes egészében mini hordozható számítógépként működjön.

Most már tudnia kell, hogyan használhatja az iPhone-t az Ön javára, és hogyan lehet könnyebbé tenni az életét. Használja az itt megadott tanácsokat, hogy a lehető legjobb iPhone élményt nyújtsa.

A bejegyzés trackback címe:

https://googleseokeresooptimalizalas.blog.hu/api/trackback/id/tr5914934300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása